Történet

CSAK A 9. HÓNAPBAN MENT EL NŐGYÓGYÁSZHOZ. AZ ORVOS ROSSZUL LETT A LÁTVÁNYTÓL

loading...

Mint kiderült, a várandós anyuka tényleg egyetlen orvosi vizsgálatot sem végzett el korábban. Valahogy nem bízott sem a hagyományos sem egyéb orvoslásban, azonban a terhesség…

2017 márciusában, Nyugat-Szibériában egy 31 éves oroszországi nő orvosi vizsgálatra jelentkezett a helyi kórházban. A nő csak a terhesség 41-ik hetében ment először orvoshoz, hogy meggyőződjön, hogy a kisbabája egészséges. Ami ezután következett, az örökre megmarad az orvosok memóriájában!

Mint kiderült, a várandós anyuka tényleg egyetlen orvosi vizsgálatot sem végzett el korábban. Valahogy nem bízott sem a hagyományos sem egyéb orvoslásban, azonban a terhesség 41-ik hetében mégis úgy döntött, hogy az orvosoktól kér segítséget.

Az orvosok alaposan megvizsgálták a nőt, és alig hittek a szemüknek. A baba nem az anyaméhben, hanem a hasüregben volt – ezt nevezik méhen kívüli terhességnek, amikor a megtermékenyített petesejt a méh üregén kívül van. Az ilyen terhesség az anyát életveszélyes állapotba sodorhatja, és ha felmerül egy ilyen helyzet, akkor azonnali orvosi beavatkozásra van szükség.

gfdfgfd388

Nagyon ritka az olyan esetek száma, ahol a csecsemő egészségesen kifejlődhet a méhen kívüli terhesség esetében. Ilyenkor az édesanyák csakis császármetszéssel hozhatják világra a gyermeküket.

hjghjg747

loading...

A műtét ilyen esetekben nagyon kockázatos úgy az édesanya mint a gyermeke számára. A placenta eltávolítása végzetes vérveszteséget okozhat. Ebben az esetben a szülés csaknem két órát vett igénybe.

Amikor az orvosok eltávolították a magzatburkot az édesanya hasüregéből, csodának lehettek szemtanúi. A kislány teljesen kifejlődött, lélegzett és súlya több mint 4 kg volt. A büszke édesanya úgy döntött, hogy lányának egy különleges nevet fog adni, ezért Veronikának nevezte, amelynek jelentése győzelmet hozó.

ghjghj02754

gjghjgh734

A ritka esetnek gyorsan híre ment az egész országban. Az alábbi videót a helyi TV tette közzé.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

(Forrás: buzzblog.eu)

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial