Blogolunk / Egészség

Az érelmeszesedést le lehet győzni, és tisztességes öregkort lehet élni. Hogyan győztem le az érelmeszesedést

loading...

Régebben (és most is) minden nap 1 kanál mézet ettem. Néha egyszerre eszem meg az egészet, máskor pedig kettéosztom, és úgy eszem, mint a cukorkát. Ezen kívül 1 pohár meleg forralt vízben összekeverek 1 teáskanál mézet és almaecetet, és ugyanolyan gyakran iszom, mint amilyen gyakran eszem – naponta négyszer.

Egy pohár hagymalevet kombináltak egy pohár mézzel. A méz lehet folyékony vagy kandírozott. A kandírozott méz a hagymával együtt folyékonnyá válik. Tárolja a keveréket a hűtő alján. A legjobb üvegedényben. Naponta háromszor étkezés előtt vegyen be 1 evőkanálnyit.

A citromot forró vízzel leforrázzuk, félbevágjuk. Facsarja ki egy fél citrom levét, és adjon hozzá 2 teáskanál mézet. Most öntsön egy pohár forralt vizet ugyanoda, és keverje meg, hogy a méz teljesen feloldódjon. Csak éjszakára, naponta egyszer vegye be.

loading...

Egy nagy citrom vékony szeletekre vágva. Adjunk hozzá 1 evőkanál mézet és keverjük össze. Lé fog képződni. Egyen belőle 1 evőkanálnyit zöld teával. Legalább 3 hónapig tartson a kura. Nagyon finom!

Még mindig szedek fokhagymát, egy szeletet egészben lenyelek. Egyet reggel és egyet este veszek be. Néha kihagyok egy-két hetet, vagy akár egy hónapot is. De amint eszembe jut, újra lenyelem. Ha így veszem be, nem érzem a szagát.

A fiam és a felesége mézet, citromot és fokhagymát szednek együtt. Szükség lesz 10 közepes méretű citromra, öt közepes méretű fokhagymafejre és egy egész liter mézre. A fokhagymát és a citromot húsdarálón átnyomjuk, és összekeverjük a mézzel. Fedjük le fedővel, és tegyük a hűtőszekrény legalsó részébe 10-12 napra. Csak reggelente 1 evőkanálnyit vegyen be, naponta egyszer, lassan, ahogy a fiam mondja, érzéssel, megértéssel.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial