Szépség

Az almaecet varázslatos módon tünteti el a narancsbőrt

loading...

A narancsbőr nem más, mint szabadon lebegő zsírsejtek a bőr alatt lerakódva. Ezek adják a bőr nem éppen esztétikus kinézetét, gödrös felületét, ami a túróra vagy a narancshéjra emlékeztet.

A narancsbőr első számú okozója az egészségtelen életmód és a genetika. De mi tudunk rajta segíteni! Ebben a cikkben bemutatjuk a legjobb természetes gyógyírt, amivel hatékonyan megszabadulhatsz a narancsbőrtől!

A legfőbb összetevő, amire szükség lesz, az almaecet. Mivel gazdag kálciumban, magnéziumban, káliumban és számos más ásványi anyagban, pillanatok alatt képes eltüntetni a narancsbőrt. Ezenkívül segíti kiüríteni a toxinokat a szervezetből, megakadályozza a vízvisszatartást a combok és a gyomor tájékán. Az almaecet segít lefogyni és enyhíti a puffadást. Gyógyhatásait még az ókori görögök és egyiptomiak is ismerték.

Így készítsd el ezt a csodás narancsbőr elleni gyógyírt!

Először keverj össze egy rész almaecetet két rész vízzel. Ha szeretnél, adhatsz hozzá egy kevés mézet is. A kapott keverékkel dörzsöld be a bőrödet! Hagyd rajta fél órán át, majd meleg vízzel mosd le.

loading...

Naponta kétszer ismételd meg ezt a kezelést, míg a kívánt eredményt nem kapod.

Alkalmazhatsz egy másik, nem kevésbé hatékony kezelést is. Ehhez egyenlő mennyiségben keverj össze vizet és almaecetet, majd dörzsöld be vele az érintett részeket. Műanyag fóliával tekercseld be magad és maradj így kb. egy órán át. Egy óra elteltével vedd le a fóliát és langyos vízzel öblítsd le a bőrödet.

Naponta egyszer alkalmazd ezt a módszert, míg bőröd feszes nem lesz.

Ha közben fogyni is szeretnél, keverj össze 2 evőkanál almaecetet és egy teáskanál mézet. Naponta kétszer fogyaszd, míg el nem éred a kívánt súlyt.

Az étkezésedre a csillagjegyedtől függetlenül is oda kell figyelned. Ne felejtsd el megosztania barátaiddal ezeket a hasznos tanácsokat!

Forrás: ketkes.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial