Egészség / Tippek

Anyunak elzsírosodott a mája, ez az ital mentette meg az életét!

loading...

Talán hallottad már, hogy a helytelen táplálkozástól vagy túlzott italozástól a máj elzsírosodhat. Mindezek a szív és érrendszeri betegségek kialakulását is előidézhetik. Kevesen tudják, de van egy egyszerű élelmiszer, ami megfelelően, és elég nagy mennyiségben fogyasztva visszaadhatja a máj egészségét, ezen kívül az erek rugalmasságának is nagyon jót tesz. Az egészséges máj biztosítja a többi szerv megfelelő működését is.

Mutatjuk, hogyan kell elkészíteni a mazsolás italt, amely visszaállítja az egészséget és védelmet nyújt sok betegség ellen.

Hozzávalók

  • mazsola, amely ne legyen se túl puha, se túl száraz, csak a sötétbarna jó, a sárga nem.
  • forró víz

Elkészítése:

Este kell előkészíteni az orvosságot, hogy másnap reggel már elkezdődhessen a májtisztító kúra. Tehát este egy tálba öntsünk forró vizet, amihez hozzáadunk 10 dkg mazsolát, és hagyjuk  ázni 15 percig. Ezután mossuk le folyó vízzel a mazsolákat, majd az egészet rakjuk egy pohárba, és töltsük fel szoba hőmérsékletű vízzel, és hagyjuk úgy reggelig.

loading...

Reggeli előtt együk meg a mazsolákat, utána meg igyuk meg a vizét is. Ezután 2 órára feküdjünk vissza az ágyba és tegyünk forró vizes borogatást a hasra. Ezt egy héten egyszer kell megcsinálni. Az egész méregtelenítési folyamat egy hónapig tart, és egy évben még kétszer ajánlott megismételni.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

 

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial