Egészség / Tippek

Az egyik legerősebb, otthon is elkészíthető természetes immunerősítő

loading...

Bár már kifele lábalunk a megfázásos időszakból, még mindig rengeteg megbetegedés üti fel fejét az országban. Persze a legjobb, ha megpróbálja megelőzni a bajt, és kerüli a nagyobb közösségeket, hiszen ma már nem divat influenzára hivatkozva otthon maradni.

Az alábbi szérum rendkívül hatásos immunerősítő, valamint a köhögés egyik legjobb természetes ellenszere. Amerikában az összetevőire utalva csak HCL-nek (honey = méz, coconut = kókusz, lemon = citromnak) hívják. Lássuk!

Méz

A méz nagyon erősen vírusölő hatású. Klinikai vizsgálatokkal bizonyított tény, hogy a méz a legtöbb gyógyszertári készítménynél hatásosabban csillapítja a köhögést.

Bónusz: Ha a pollen-allergia szezon kezdete előtt fogyasztja, szervezete ellenállóbb lesz a kellemetlen tünetekkel szemben.

Kókuszolaj

loading...

A kókuszolaj antioxidánsokban gazdag, így immunerősítő hatásának köszönhetően hatékonyan megelőzhetőek segítségével a meghűléses betegségek. Ha már megvan a baj, kókuszolaj fogyasztásával lerövidíthető a betegség hossza.

Bónusz:

Mézes-citromos teával fogyasztva még az íze is egészen kiváló! Ezt a három összetevőt mixelve az egyik legerősebb immunerősítő elegyet kapja, amit csak valaha is fogyasztott.

Összetevők:

  • 3 evőkanál frissen facsart citrom leve
  • 2 evőkanál méz
  • 2 evőkanál kókusz olaj

Elkészítés:

  1. Keverje össze a hozzávalókat, majd melegítse addig, míg a kókuszolaj megolvad.
  2. Melegen fogyassza evőkanállal, mint egy szirupot, vagy keverje bele egy bögre nem túl forró teába.

Kihűlés után a kókuszolaj megdermedhet, azonban hő hatására ismét kiolvad – ez nem változtat a szérum hatásosságán. Hűtőben akár egy hónapig is tárolható.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: tudnodkell.info
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial