Érdekesség / Tippek

Alkatod a születési hónapoddal van összefüggésben! A karcsúság titka egyszerű…

loading...

Ki gondolta volna, hogy a születési dátum ismeretében megjósolható az alkatunk? A számmisztika tudománya képes feltárnia jövő titkait!

Hogyan állapítsuk meg az alakunk típusát

Ehhez össze kell adni a születésnapunk számait, év, hónap és nap. Egyjegyű számokra kell felosztani és az összegüket is egy számjegyűvé kell alakítani. Például: 1990. 05. 12.

1+9+9+0+0+5+1+2 = 27 → 2+7 = 9
A 9-es számjegy határozza meg az adott ember alakjának a típusát. Próbáld ki és találd meg a te születési dátumod számkódját.

  • Egyes számjegy

Ezek az emberek általában sokat mozognak és ritkán szenvednek a kövérségtől. A mozgás csak jót tesz nekik, ezért alkatra karcsúak és kifejezetten jó alakúak.

  • Kettes számjegy

Ezen típusú emberek hajlamosak az elhízásra és ezért gyakran diétáznak. Csak kevesen tudják, hogy drasztikusan tilos  a testüket éheztetni. Helyette a növényi eredetű ételeket kell előnyben részesíteni és többet kell mozogni.

  • Hármas számjegy

Ezek az emberek hajlamosak a felesleges aggódásra. Mindenki tudja, hogy ép testben ép lélek… Próbálj megszabadulni a felesleges terhektől és gondolatoktól, ez csak előnyödre fog válni!

  • Négyes számjegy

Az ilyen típusú embereknek a kedvenc dolgaikkal szabad foglalkozniuk, mert ha nem szívesen végzik feladataikat, a munkafolyamat közben fellépő szellemi jóllakottság érzés hiánya képes bennük erős éhségérzetet okozni. Ennek következtében a szervezet elkezdi a zsír felhalmozást.

  • Ötös számjegy
loading...

Ezeknek a személyeknek az alkata egyenes összefüggésben van az élethez való hozzáállásukkal. Az optimista típusú emberek kidolgozott alkatúak. Élj teljes életet és nem lesz súlyfelesleged!

  • Hatos számjegy

Az ilyen típusú embereknek arányos az alakjuk. Ahhoz, hogy a szép alakjukat megőrizzék, elég csak ésszerűen étkezniük.

  • Hetes számjegy

Ezeknek az embereknek jó kapcsolatban kell lenniük a partnerükkel. Gyakran felesleges aggódások miatt kezdődnek náluk súly problémák.

  • Nyolcas számjegy

Az ilyen embereknek meg kell tanulni megbocsátani. A túlzott sértődékenység lökést adhat a súlyfelesleg kialakulásához.

  • Kilences számjegy

Az ilyen típusú emberek nagyon hajlamosak az elhízásra, viszont a felszedett felesleges kilókat nem könnyű leadniuk. Legfontosabb, hogy ne engedjük meg testünknek a zsírfelhalmozást: kiváló megoldás lehet a savanyú gyümölcsös diéta.

Oszd meg barátaiddal ezt a hasznos információt, biztosan hálásak lesznek érte!

Forrás: ketkes.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial