Érdekesség

Ha nő vagy, és ebbe a 4 csillagjegybe tartozol, sohasem maradsz egyedül

loading...

A születési hónap meghatározza, hogyan viszonyulunk a párkapcsolatokhoz. Vannak egyes csillagjegyek, amelyeknek születtei nem szeretnek és nem tudnak egyedül élni, és különleges képességük van arra, hogy mindig találjanak valakit.

Mérleg

A Mérleg uralkodója Vénusz, a szerelem istennője. A Mérleg nők utálnak egyedül lenni, és csak akkor szakítanak, ha már ott a következő jelölt az életükben. A Mérleg nők általában nagyon jó külsővel rendelkeznek, kedvesek, és mint egy szirén, bármilyen férfit elbűvölnek. Kellemesek a kapcsolaton belül is, annál nagyobb meglepetést okoznak, ha egy még nagyobb szerelem kedvéért kilépnek a házasságukból vagy kapcsolatukból. A konfliktuskerülő, könnyen kezelhető Mérleg nő nagy űrt hagy maga után.

Halak

A Halak nő szeret összeolvadni párjával. Ascendenstől függően szelíd vagy harciasabb lélek, de mindenképpen nagyon ragaszkodó, és kissé talán tapadós is. de ezt olyan bájjal teszi, hogy könnyen körbefonja választottját. A Halak nőnek még különösen csinosnak sem kell lennie ahhoz, hogy megtartson egy férfit, mert egyszerűen nem lehet tőle megszabadulni, ha kinézett valakit magának. Szépen megvárja, míg a konkurencia bedobja a törölközőt, és elúszik választottjával.

Rák

A Rák a zodiákus legnagyobb csábítója. Hihetetlen intuícióval szinte mindig olyan férfit választ, aki aztán erős támasza lesz. Csak alfahímek érdeklik, nem adja alább. Aztán könyörtelenül megszerzi választottját. A Rák nő érzelmekkel, jósággal támad, amellyel szemben minden férfi fegyvertelen. Egyszerűen nem lehet vele kegyetlennek lenni. Egy idő után aztán a kiszemelt belátja, hogy nem talál jobbat a Rák nőnél, és élnek együtt, amíg meg nem halnak. Akkor van csak gond, ha a Rák nő megérzése nem működött, és mégsem a tökéletes hímet vadászta le, mert nehezen változtat.

Oroszlán

Az állatok királynője nem lehet magányos. Udvartartásába a megfelelő partner is helyet kap. Ha alamiért elveszti partnerét (igen, néha egy Oroszlánt is elhagynak), akkor hamar szert tesz egy új hódolóra, mert szégyelli az egyedüllétet. Mivel bájos, vonzó, feltűnő és csábító nő, ez nem esik nehezére. De nem is kellemetlen vele élni, feltéve, ha megkapja a neki járó luxust, ajnározást és dicséretet és nem akarja senki elvenni tőle a rivaldafényt.

loading...

És a többiek?

A Kos nő hamar szerelembe esik, de képes hamar felejteni is. Ő sem szeret egyedül lenni, de szenvedély nélkül nem megy bele új kapcsolatba, ha a régi lezárul.

Az Ikrek hajlamos bennragadni egy kapcsolatban, mert alkalmazkodó jegy, így nehezen lép ki, de ha megszűnik a kapcsolata, nem rohan egyből a következőbe.

A Bika sem szeret egyedül lenni, de tud. Nagyon válogatós, igényes, nem képes a kompromisszumra, így inkább magányos, semmint olyan férfival legyen, aki nem ér fel hozzá. Nehezen heveri ki elmúlt kapcsolatait, így türelmesnek kell lennie magával is.

A Szűz nő igazi jó lélek, ezért magas falat épít maga köré, ha tönkrement egy kapcsolata, mert nem akar még egyszer valaki áldozatásáv válni. A vonzó Szűz könnyen elkelne, de óvatos. Sokáig fiatalos marad, így nem kell  lemondania a boldogságról.

A Nyilas nő nagyon szereti a függetlenséget. Ha fiatalon nem megy férjhez, vagy elválik, sokszor úgy érzi, neki önmagával van párkapcsolata, senkire nincs szüksége. persze néha elkapja a magányosság érzése, de nem annyira, hogy tegyen is ellene.

A Bak nő fiatalon szokott házasodni, és mindent megtesz, hogy kapcsolata működjön, ha mégsem, akkor válás után annyira óvatos és gyanakvó, hogy sokszor inkább kerüli a kapcsolatokat. Mivel A Bak lassabban öregszik a többieknél, van, hogy nagyon későn találja meg az igazit.

A Skorpió a tökéletes férfit keresi, aki erős, vicces, gazdag, jóképű és érzelmileg mély. Amíg nem talál ilyet, képes éveket magányosan eltölteni. Soha nem adja alább, ha viszont megtalálja, a férfinek nincs választása: a Skorpió nő megszerzi.

A Vízöntő nő lételeme a szabadság. És a tartalmas kapcsolatok. Bármiből egy vállrándítással kilép, ha megunja. Nem nézi, milyen lelki sebeket okozhat ezzel. Tud, szeret egyedül lenni, de ha megtalálja a neki való férfit, még akár kicsit kapcsolatfüggővé is válhat.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial