Blogolunk / Egészség

A zab az élet elixírje! Számos egészségügyi problémát megold, és helyreállítja az erőt.

loading...

A híres francia orvosnő, Catherine 120 éves koráig fiatalos, energikus és vidám maradt. Az életelixír az orvos receptje!

Az orvos szerint hosszú életének titka abban rejlik, hogy évente háromszor – tavasszal, nyáron és ősszel – két héten át ivott az úgynevezett “Életelixírből”.

Készítse el így: 400 g zabot alaposan megmosunk, 6 liter forrásban lévő vízzel felöntjük, és addig forraljuk, amíg három liter folyadék marad. Ezután szűrje le a levet egy pamutkendőn keresztül, adjon hozzá 100 gramm természetes mézet, fedje le szorosan, forralja fel, hűtse le, öntse tiszta üvegekbe, fedje le szorosan, és tegye a hűtőszekrénybe.

loading...

Használat előtt facsarjon citromlevet egy pohárba (ízlés szerint). Igyunk a főzetből fél órával étkezés előtt 1 dl-t nagyon kis kortyokban, ez fontos!
A főzet tökéletesen tisztítja a szervezetet, elősegíti a fogyást és a fiatalodást, értékes tápanyagokkal és vitaminokkal telíti.

A zabot egyszerűen teaként is lehet inni: 1 evőkanál zabot 2 csésze vízhez, és körülbelül egy órán át alacsony hőfokon, fedő alatt főzzük.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial