Érdekesség

Miért nem kell odaadni a fogtündérnek a tejfogakat. Megdöbbentő felfedezés!

loading...

Amikor kiesnek a gyermekek tejfogai, a szülők többsége egy különleges szertartást hajt végre, azért, hogy a gyermeknek örömet szerezzenek, a fogat pénzérmére cserélik és a fogtündérnek ajánlják fel, hisz minden gyermek szereti az ilyen fajta mulatságot…

Ebben a témában folytatott legutóbbi tudományos megfigyelések alapján én már többé nem sietek megszabadulni a kihullott tejfogtól. Kiderült, hogy ez egy értékes génállomány, ami segíthet megbirkózni különböző komoly betegségekkel!

A gyermekek tejfogai

Minden abban rejlik, hogy a tejfogak magukban hordozzák az őssejteket! Ezek képesek regenerálni az idegsejteket, csontokat és porcokat, valamint képesek regenerálni bizonyos szívizom sejtszövetet. A modern orvostudomány képes felhasználni ezeket a sejtek, hogy újjá építse a szerveket betegség esetén.

loading...

A legutóbbi tudományos felfedezések biztatóak. A kutatások szerint a nem túl távoli jövőben gyógyítani lehet majd a leukémiát, a bőrrák többségét és a Hodgkin-kórt az őssejtek segítségével. A tudomány mai állása szerint jelenleg ezeket a betegségeket csak csontvelő átültetéssel, vagy szövetátültetéssel gyógyítják.

Azért, hogy megőrizzük az őssejteket, le kell fagyasztani a tejfogakat a kihullásuk után 48 órán belül. Az USA-ban és több más országban vannak olyan őssejt- és vérbankok, ahová le lehet adni a génállományt megőrzésre a gyermek születésekor. Ha a gyermek megbetegszik, biztonságban lesz, a modern gyógyászat gondoskodik az egészségéről.

Ha nincs eszköz és lehetőség ilyen banki szolgáltatásra, egyszerűen csak le kell fagyasztani és megőrizni a fogat! Ki tudja, lehet, hogy ez fogja megmenteni a jövőben a gyermeked életét…

Oszd meg ezt a fontos információt mindenkivel, hogyha ugyanazt a benyomást gyakorolta rád, mint rám.

Forrás: ketkes.com
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial