Blogolunk / Egészség

A szemölcsök, papillómák, anyajegyek, sötét foltok és öregségi foltok teljesen természetes módon történő eltüntetése

loading...

A legjobb bevált módszerek!

A különböző életmódbeli változások és a hormonális egyensúlyhiány, a papillómák, az eltömődött pórusok, a bőrtályogok és más bőrproblémák leggyakoribb okai.

A piacon számos termék kapható ezeknek a problémáknak a megoldására, de csak néhány közülük valóban hatékony. Másrészt viszont gyakran tele vannak káros vegyi anyagokkal.

Meg kell próbálnia természetes módon kezelni a bőrproblémáit, mivel a következő házi gyógymódok nagyon hatékonyak és teljesen biztonságosak.

Ezek a legjobb természetes gyógymódok a gyakori bőrproblémákra:

Papillómák

A bőr papillómák a bőr felszínén lévő daganatok, amelyek leggyakrabban a nyakon, a hónaljban, a hát felső részén és a szemhéjakon fordulnak elő.

Ezeket a bőrhöz való dörzsölődés okozza, és általában vágással, fagyasztással távolíthatók el. A következő természetes gyógymódok azonban segíthetnek gyorsan megszabadulni tőlük:

loading...

Gyömbér

A papillómát alaposan masszírozza be friss gyömbérszeletekkel. Tegye ezt néhány percig, lehetőleg naponta 7-8 alkalommal. A papillómák 2 héten belül eltűnnek.

Ricinus

Keverje össze a ricinusolajat és a szódabikarbónát, hogy megszabaduljon a papillómáktól. Készítsen pasztát, és vigye fel a papillómára, majd rögzítse kötéssel. Ismételje meg ezt naponta 2-3 alkalommal. A paszta hűtőszekrényben akár két napig is eltartható.

Almaecet

Áztasson egy vattakorongot almaecetbe, és vigye fel a papillómára. Egy ideig hagyja rajta, és néhány nap múlva elsötétedik és leesik.

Teafaolaj

Ez a legbiztonságosabb módja a papillómák eltávolításának. Adjon néhány csepp teafaolajat a vízhez, és áztassa a vattát az oldatba. Vigye fel a vattapamacsot a papillómára, fedje le kötéssel, és hagyja rajta egy ideig. Ismételje ezt a módszert naponta 2-3 alkalommal egy hónapon keresztül.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial