Blogolunk / Érdekesség / Ezoteria

A só helyreállítja elveszett erőinket, meggyógyítja az asztráltestben lévő lyukakat

loading...

A gonosz emberek pedig, különösen azok, akik a romlottság vagy a boszorkányság bűnébe estek, nem bírják elviselni a sót. Nem hiába vittek őseink sót magukkal, amikor utaztak, mint talizmánt. A “gonosz” helyeken a vállukon át vetették, hogy a gonosz erők ne tudjanak ártani az embernek. A sót mágikus rituálékban is használták: a fehér kristályok visszahozták a boldogságot, és elhárították a gonosz varázslatokat.

Hogyan védekezzünk a sóval?

1. módszer: Őseink megfigyelték, hogy könnyebb gonosz szemet vetni az emberre, ha az elmerül a beszélgetésben, és nem figyel arra, ami történik. Ilyenkor a vészmadarat úgy helyezik rád, hogy hízelgő beszéddel terelik el a figyelmedet. Az ilyen szerencsétlenség elkerülése érdekében a sót egy nyitott sótárolóba tegye. “Kioltja” a negatív energiát, elveszi a gonosz szemet. A gonosz az alvilágon keresztül tér vissza a feladóhoz.

2. módszer: Ha tudni akarja, hogy rossz szellem van-e a házában, és kiűzi a küszöbéről, 11 és 12 óra között vegyen egy közönséges, tiszta fém serpenyőt (a teflon vagy zománc tönkremegy), tegye magas tűzre, és öntsön rá egy vékony réteg sót. A sót egy-három órán át kell hagyni mázasodni. Ha a házban energetikai szennyeződés van – a són sötét foltok jelennek meg.

loading...

Ezenkívül tanácsos minden helyiséget körbejárni a forró serpenyővel, hogy megtisztítsa az energiáikat. Városi környezetben a legjobb, ha heti rendszerességgel végzi a sótisztítást.

3. módszer: A só szintén nagyszerű gyógyító – gyógyítja a rossz álmokat és az álmatlanságot. Ha a Rák, Skorpió, Halak, Ikrek, Mérleg, Vízöntő jegyében született, oldjon fel három csipet sót vízben, a folyadékot tegye a fejtetőhöz és a lábakhoz a padlóra éjszakára. Ha a Kos, Bika, Oroszlán, Oroszlán, Szűz, Nyilas vagy Bak jegyében született, egyszerűen tegyen két tál száraz sót a fejtámlához és a lábához (a padlóra). Reggel öntse a sót vagy a sós vizet a WC-be.

4. módszer: Mi a helyzet a sóval a közvetlen funkciójában – a konyhában? Az ételek, különösen a levesek és mártások sózásakor próbáljon meg csak jó dolgokról beszélni és gondolni – ne feledje, hogy kívánságai az étel aurájában rögzülnek. A dühös szavak emésztési zavarokhoz vezethetnek. Még jobb, ha a házigazdaasszony szabállyá teszi, hogy az ételek sózása közben hangosan olvassa fel a “Miatyánkot”. Ez segít megőrizni a test és a lélek egészségét és erejét.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial