Blogolunk / Egészség

A rizs kiveszi az összes rosszat

loading...

Egy ilyen diéta után eltűnik a derékfájás, és a nyaka nem ropog. Egy kezelés után nemcsak egészségesebb, hanem fiatalabb is lesz.

Vegyünk közönséges rizst, annyi evőkanálnyit, amennyit csak akarunk. Öblítse le, tegye egy befőttesüvegbe, öntse le forró forró vízzel, fedje le, és tegye a hűtőbe.

Reggel szűrje le a vizet, vegyen 1 evőkanál rizst, főzze 3-4 percig só nélkül, és éhgyomorra, 8:30 előtt fogyassza el. A maradék rizst ismét töltse meg forró vízzel, és tegye a hűtőszekrénybe. Minden reggel ugyanígy járjon el, amíg a rizs el nem fogy.

loading...

A módszer titka az, hogy a rizsszemek kristályos szerkezetűek. Amikor beáztatjuk a szemeket, eltávolítjuk belőlük a keményítőt, és a szemeken megjelennek a sejtek. A rizskása nem a gyomorban, hanem a belekben emésztődik meg, a szemek adszorbensként viselkednek.

Egy kezelés után nemcsak egészségesebb, hanem fiatalabb is lesz. Egy feltétellel: a reggeli rizs elfogyasztása után legalább 3 órán át nem szabad semmit enni vagy inni. Egy ilyen diéta után eltűnik a derékfájás, és a nyaka nem ropog.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial