Egészség / Tippek

Nem értik az orvosok: 20 perc alatt eltűnt az aranyere ezzel

loading...

Az aranyér igen kellemetlen és veszélyes betegség, mivel olyan részen helyezkedik el, ahol bármilyen nem való csomó csak fájdalmas tud lenni.

Az aranyér a végbélnyílás mögötti erek vénás fonatából fejlődik ki. Az aranyeres csomók a végbél és a végbélnyílás körül keletkező visszerek voltaképpen, melyek megnőhetnek, fájnak, viszketnek, vérezhetnek, megnagyobbodhatnak, néha kifordulnak vagy véralvadék képződhet bennük, és ilyenkor fájdalmassá válnak.

Ez a recept hamar és hatékonyan kezeli az aranyeret, akár már 20 perc után érezhető a hatása.
Ez egy természetes szer.

Sok ember szenved a világon aranyértől. Azt mondják, hogy tíz ember közül legalább hétnek volt már ilyen megbetegedése az élete folyamán.

Kialakulásáért felelős lehet számos tényező, a leggyakoribbak: a székrekedés, az öröklődés, terhesség, hasmenés, idős kor, nagyon fűszeres ételek, hashajtók túlzott használata, és a magas vérnyomás.

Tehát, ha szeretnéd minél gyorsabban megszüntetni ezt a problémát a legegyszerűbben, annyi a teendőd, hogy kövesd az alábbi receptet:

loading...

HOZZÁVALÓK:

  • 250 ml búzacsíraolaj
  • 10 gr őrölt kamillatea
  •  2 rózsa szirma
  • 20 gr bioméz
  • 20 gr lanolin

ELKÉSZÍTÉS:

A mézen és a lanolinon kívül keverd össze összes hozzávalót egy lábasba, és kezd el főzni húsz percen keresztül, majd húzd le, hadd hűljön kicsit.

Amikor a keverék lehűlt, szűrd le, keverd hozzá a mézet és a lanolint. Végül tedd a hűtőbe.
JAVALLAT:

Ha már megdermedt, használd ezt a keveréket a fájdalmas aranyéren, és hamarosan tapasztalni fogod az enyhülést. Alkalmazd naponta, amíg teljesen meg nem gyógyítja az aranyér kellemetlen tüneteit.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial