Egészség / Tippek

Nem értik az orvosok: 20 perc alatt eltűnt az aranyere ezzel

Hirdetés

loading...

Az aranyér igen kellemetlen és veszélyes betegség, mivel olyan részen helyezkedik el, ahol bármilyen nem való csomó csak fájdalmas tud lenni.

Az aranyér a végbélnyílás mögötti erek vénás fonatából fejlődik ki. Az aranyeres csomók a végbél és a végbélnyílás körül keletkező visszerek voltaképpen, melyek megnőhetnek, fájnak, viszketnek, vérezhetnek, megnagyobbodhatnak, néha kifordulnak vagy véralvadék képződhet bennük, és ilyenkor fájdalmassá válnak.

Ez a recept hamar és hatékonyan kezeli az aranyeret, akár már 20 perc után érezhető a hatása.
Ez egy természetes szer.

Sok ember szenved a világon aranyértől. Azt mondják, hogy tíz ember közül legalább hétnek volt már ilyen megbetegedése az élete folyamán.

Kialakulásáért felelős lehet számos tényező, a leggyakoribbak: a székrekedés, az öröklődés, terhesség, hasmenés, idős kor, nagyon fűszeres ételek, hashajtók túlzott használata, és a magas vérnyomás.

Tehát, ha szeretnéd minél gyorsabban megszüntetni ezt a problémát a legegyszerűbben, annyi a teendőd, hogy kövesd az alábbi receptet:

Hirdetés

loading...

HOZZÁVALÓK:

  • 250 ml búzacsíraolaj
  • 10 gr őrölt kamillatea
  •  2 rózsa szirma
  • 20 gr bioméz
  • 20 gr lanolin

ELKÉSZÍTÉS:

A mézen és a lanolinon kívül keverd össze összes hozzávalót egy lábasba, és kezd el főzni húsz percen keresztül, majd húzd le, hadd hűljön kicsit.

Amikor a keverék lehűlt, szűrd le, keverd hozzá a mézet és a lanolint. Végül tedd a hűtőbe.
JAVALLAT:

Ha már megdermedt, használd ezt a keveréket a fájdalmas aranyéren, és hamarosan tapasztalni fogod az enyhülést. Alkalmazd naponta, amíg teljesen meg nem gyógyítja az aranyér kellemetlen tüneteit.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial