Blogolunk / Egészség / Érdekesség

A barátnőm keresztbe vágott egy hagymát, és beletette a teájába… Miután megtudtam az okát, mindig így csinálom!

loading...

A barátnőmnek ezt a történetet a nagyanyjának egyik falubelije mesélte neki. A múlt század húszas éveiben a szomszéd faluban élt egy öregember, egy jószívű ember. Az egész környéken elterjedt róla a pletyka: hogy ez az ember minden betegséget meg tud gyógyítani. Gondolta mit veszíthet, felkereste, hogy segítsen megszüntetni a bélproblémáit. Tőle tanulta ezt a hatásos receptet ami a gyomorfájásra és különböző bélproblémákra hatékony gyógymódnak bizonyult.

Bélpanaszok kezelése:

ÖSSZETEVŐK

  • 1 hagyma
  • 1 csésze forró tea
loading...

HASZNÁLATI JAVASLAT

Szabadítsuk meg a hagymát a héjától.
A hagymát keresztben vágjuk fel, de ne vágjuk át teljesen, hogy ne essen szét.
Tegye a hagymát egy pohárba forró teával, és hagyja ázni 5-10 percig. Fogyassza az italt, amikor kellemetlen érzést érez a beleiben.
A bélpanaszok valóban a legalkalmatlanabb pillanatban érhetnek minket, amikor nincs kéznél a célra megfelelő tabletta vagy gyógyszer. Ez a módszer segít megszabadulni a gyomor és hasi fájdalomtól, a bélrendszeri rendellenességektől, és lehetővé teszi a széklet normalizálását.

Egy érdekes tény: a bögre teában a hagymát mindig vágással felfelé fordítsuk. Ez lehet a hatékony ital ereje! 🙂 Sokan próbálták már egyszerűen belemorzsolni a hagymát a teájukba de nem működött…

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial