Egészség / Tippek

Ez a pofonegyszerű japán módszer, fájdalomcsillapító és léleknyugtató egyszerre. Bárhol, bármikor csinálhatod.

loading...

Ez az ősi japán technika segít, hogy kiegyensúlyozott életünk legyen, és megszabaduljunk a kellemetlen fizikai és lelki fájdalmaktól.

Az eljárás nagyon egyszerű: a jobb hüvelyk- és mutatóujjunkkal a bal tenyerünkön található 4 pontot kell 1 perc erejéig nyomás alá helyezni. A fenti ábrán ezek a speciális pontok vannak bekarikázva.

A bal hüvelyk és mutató ujjaink közötti rész megnyomásával elillan az émelygés, a fejfájás, a migrén, de még a félelemérzetünk is csökken.

A bal mutató és középső ujjaink közötti terület megnyomásával csökkenthető a megfázással együttjáró rossz közérzet, az ízületi és izomfájdalmak, a fogfájás, és a stresszt is elűzhetjük.

loading...

A bal középső és gyűrűs ujjaink közötti rész nyomkodásával megszabadulhatunk a gyomrot, a vesét és a májat érintő fájdalmaktól, de a düh is elszáll, ha 1 percig a két új között területtel foglalkozunk.

A gyűrűs és a kis ujjaink közötti rész kezelésével enyhíthetők a menstruációs panaszok, a hátfájás és a szomorú, depresszív gondolatok negatív hatásai is.

A gyakorlat hatékonysága érdekében nagyon fontos, hogy előtte próbáljunk megnyugodni, kerüljük a zavaró ingereket, és mélyüljünk el a gondolatainkba, koncentráljunk a probléma megszüntetésére.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: aztbeszelik.com
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial