Uncategorized

70 évig senki sem tudta az idős bácsi titkát… 98 éves korában fény derült az igazságra, és mindenki elcsodálkozott!

loading...

Miután elolvasod ennek a 98 éves bácsinak a történetét azt kívánnád, bárcsak örökké élne, hiszen mindenkinek szükség van ilyen emberekre!

A 98 éves Russ Gremel szép és hosszú életet tudhat maga mögött. Boldog embernek tartja magát még akkor is, ha szegényes életet él. A valóságban nem is olyan szegény, csak 70 évig eltitkolt valamit.

333sgsgsd1

Annak ellenére, hogy szegény családból származik, jelenleg egy multi-milliomos! Az egész ott kezdődött, amikor 70 évvel ezelőtt, bátyja biztatására befektette a nehezen megtakarított ezer dollárját, a “Walgreens” nevű gyógyszergyárba. Mivel az embereknek mindig szükségük van gyógyszerekre, akárcsak a kozmetikai vagy háztartási termékekre, ezért ez nagyon bölcs tanács volt a bátyja részéről.

jhfghfh1

Tehát Russ befektette a megtakarított pénzét, és ezer dollárra részvényeket vásárolt. Rövid idő elteltével a Walgreens gyógyszertár-lánc gazdasági mutatója hihetetlneül emelkedni kezdett és a részvények értéke napról napra emelkedtek. Végül az ezer dollárból 1.8 millió dollár lett, szóval érdemes volt befektetni. Russ hihetetlen vagyonra tett szert, de ő elégedett volt a szerény életével. Azt is elárulta, hogy senkinek sem dicsekedte el, hogy mekkora vagyonnal rendelkezik. Amikor betöltötte a 98-ik életévét, rendkívül nemes gesztust tett, ami az egész világot meglepte.fgfghfghfghfn

loading...

Meg van győződve arról, hogy az ember élete csak akkor ér valamit, ha valami jót hátrahagy a következő generációnak. Éppen ezért, vagyonát oda ajándékozta annak érdekében, hogy egy 1600 négyzetkilométeres nemzeti parkot létesítsenek belőle, hogy a mai gyerekek is élvezhessék a természetet, ahogy ő is tette fiatalabb éveiben. Számára a pénz annyit jelentett, hogy a világot egy kicsivel jobbá tegye általa.

A nagylelkű adomány után azonban magára is gondolt és elfogadott ajándékba egy kis Chihuahua kutyát. A két nagy szív most egymásra talált. Reméljük, hogy még sokáig fog élni ez a nagylelkű idős bácsi, hiszen fel sem tudjuk fogni, hogy mi történne a világgal, ha az ilyen emberek kihalnának.fjgfhdfhgdfn

Az alábbi (angol nyelvű) videóban még több információt megtudhatunk a nagylelkű milliomos bácsiról:

Russnak valóban hatalmas szíve van. A milliomosokról kialakított negatív vélemények egyáltalán nem vonatkoznak rá. Russ tudja, hogy mivel lehet boldoggá tenni az embereket, ezért pénzét valami olyanra költötte, amivel hozzásegíti a következő generációt, hogy boldogabb és teljesebb életük legyen.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: buzzblog.eu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial