Blogolunk / Egészség

5 szabály, hogy a legtöbbet hozza ki a vízből!

loading...

Megjegyzés: az utolsó pont a legfontosabb

1) Csak étkezés ELŐTT igyon vizet (legkésőbb 40 perccel étkezés előtt és legkorábban 1,5 órával étkezés után) – hogy a víz ne oldja fel a gyomornedvet. (A kép részletezi a helyes adagolást és a legjobb bevételi időpontot).

2) Hideg víz helyett langyos vizet igyon – a jeges víz “megfagyasztja” a bélben lévő enzimeket, és megakadályozza az étel megfelelő emésztését. Ráadásul a hideg víz összeszűkíti az ereket, ami megakadályozza a nyirok kiáramlását és zavarja a vérkeringést – ami azt jelenti, hogy szerveink nem jutnak hozzá a szükséges tápanyagokhoz.

3) A vizet kis adagokban (2-3 korty) igyuk, hogy ne terheljük meg a veséinket. Végül is, ha egy pohár vizet egy kortyban issza meg, akkor nem lesz ideje teljesen megemészteni és szinte teljesen kiüríteni a szervezetből (felesleges munkát adva a kiválasztó rendszernek). De ha kis kortyokban issza, ez a víz megtisztítja a vért és biztosítja a testsejtek regenerálódását.

loading...

4) Ébredés után azonnal igyon meg egy pohár meleg vizet – ne várjon 10-20 percet, hanem azonnal, amint felkel az ágyból. Ez átöblíti a szervezetet és beindítja a bélműködést, és megszabadítja a szervezetet a felhalmozódott méreganyagoktól.

5) Csak ülve (nem állva!!!) igyon vizet – így az teljesen felszívódik a véráramba a belekben, különben egyszerűen kiöblítik.

Ha betartja ezeket az egyszerű szabályokat, akkor már egy hónap múlva észre fogja venni, hogy a bőre és az ajkai kevésbé lesznek szárazak, a haja élénk és fényes lesz. Varázslatos és élénkítő változások mennek végbe a testében. És ami a legfontosabb, nem érzi magát többé fáradtnak. Hiszen a víz az élet!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial