Diéta / Tippek / Történet

44 kilót fogyott valami olyantól, amire nem is gondolnál

loading...

Azok, akik túlsúlyosak, tudatában vannak ezzel, nem kell állandóan felhívni a figyelmüket az állapotukra. Elhihetitek, hogy ők is tisztában vannak ezzel!

Fontos, hogy őket is emberként kezeljük, hiszen ők is olyan emberi lények, akiknek álmaik, céljaik vannak az életben, pontosan úgy mint más embereknek. Ahelyett, hogy rámutatnánk a hibáikra, az olyan gyengeségeikre, mint például a lustaság, vagy mértéktelenség, együtt kell éreznünk velül és tisztelnünk kell őket is.

Betsy Ayala egy kisgyermekes édesanya, akinek nemrég egy kislánya (Isabella) született. A szülés után meghízott, majd fogyókúrázni kezdett, azonban sajnos súlyos depresszióba esett. Szeretetre, támogatásra lett volna szüksége, ehelyett férjétől durva szavakat kapott, és teljesen egyedül érezte magát.

2013-ban, amikor Ayale megszülte Isabellát, drasztikusan hízni kezdett. A fiatal édesanya már a 118 kilót is meghaladta.

f1

A 34 éves anyuka súlyos depresszióba esett. Férje gyakran durva volt hozzá, emiatt sokat szorongott. Ayala azt is elismeri, hogy a helytelen étkezési szokása is hozzájárult ahhoz, hogy ennyire meghízzon.

f2-800x532

Két nappal Karácsony után Ayala elolvasott néhány durva megjegyzést a Facebook-on, amit férjétől kapott. Keményen küzdött az elhízás ellen, még a Herbal life termékeit is kipróbálta.

“Magam alatt voltam. Amikor elolvastam, a férjem durva megjegyzéseit, ahol gyakran tehénnek, kövér disznónak stb. nevezett, a világ teljesen összeomlott bennem”- mesélte Ayala.

Ayala 17 éves korában ment feleségül férjéhez. Férje gyakran bátorította, hogy táplálkozzon egészségesen, de amikor elolvasta ezeket az üzeneteket, akkor teljesen összetört.

f3

loading...

Három hónap gyötrelem után, Ayala kezébe vette élete gyeplőjét. Egy Zumba nevű tánccsoporthoz csatlakozott, ahvá hetente háromszor eljárt. Azt is hozzátette, hogy elkezdett diétázni és szaladni is, hetente egyszer.

f4

A mozgás, a kemény edzés és a magas fehérjetartalmú ételek kihagyása meghozta Ayala életében az eredményt, hiszen sikerült 44 kilót leadnia.

Nemcsak testi változás történt, hanem Ayala azt állítja, hogy teljesen más ember lett. Mintha kicserélték volna. Mind külsőleg, mind belsőleg teljesen megváltozott. Mindig is elégedetlen voltam magammal, pesszimista voltam, most pedig boldog vagyok.

f5

“Annyira boldog vagyok, hogy sikerült jó példát mutatnom lányomnak, aki nagyon fontos nekem”, – mesélte Ayala.

f6

Ayala férjének is megbocsátott, és beismerte, hogy Ő is sokat hibázott.

f7

f8

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial