Történet

2 hónap kóma után a katona megcsókolja feleségét… mióta megnéztem a képeket, nem tudom abbahagyni a sírást!

loading...

Kevesebb mint egy hónappal az 5-ik házassági évfordulójuk előtt, Laura Browning megdöbbentő telefonhívást kap.

Férje, a 35 éves Jon Browning, aki a Navy SEAL különleges katonai alakulatnál szolgált, autóbalesetet szenvedett és semmire sem reagált. Súlyos agyvérzést szenvedett, kómába került, kevés esélye volt az életbe maradásra, de felesége abban hitt, hogy holnap fel fog ébredni, újra járni fog és minden rendben lesz.

ghdfgsfd1

 

A napokból hetek lettek, aztán egyszer csak Jon lassan visszanyerte az eszméletét. 17 nap kórházi kezelés után az orvos megengedte, hogy Laura megfogja a kezét… de Jon csaknem egy hónap kezelés után nyerte vissza teljesen az eszméletét.

Végül Jon állapota stabilizálódni kezdett és a vizsgálatok is javulást mutattak. Már lélegeztetőgép nélkül is levegőt tudott venni és újra megtanulta az alapvető dolgokat, de még mindig nem ő volt.

dhdfghfg1

 

“Csak vissza szeretném kapni őt. Azt szeretném, ha újra beszélgetni tudnánk. A nap végén, amikor kijövök a kórházból máris hiányzik nekem” – mondta Laura.

Laura a kezelés ideje alatt a kórház közelében lévő szállodába költözött, és minden nap reggel 9-től este 10-ig férjénél tölti a napot.fghfdgsdgsd1

 

Amikor már Laure kezte elveszíteni a reményt, hogy férje valaha is ugyanaz a személy lesz, aki volt, akkor Jon megható dolgot tett. Miközben Laura segített neki végigsétálni a folyosón férje oda hajolt hozzá és megcsókolta a nyakát.

loading...

vbcvbxcvxv1

 

“A baleset óta ez az első alkalom, amikor egyedül meg tudta tartani magát. Miközben segítettem neki járni, odahajolt hozzám és megcsókolta a nyakam. Ki sem tudom fejezni, hogy ez milyen sokat jelentett nekem, amikor már úgy éreztem, hogy végleg elveszítettem.”

dhgbdgfsdf1

 

Jon felépülése még mindig nagyon bizonytalan, de Laura nem adja fel, és bízik abban, hogy Jon megtalálja a régi énjét és minden újra a régi lesz.

Laura nővére létrehozott egy Go-Fund-Me oldalt Jon és Laura számára, hogy fedezni tudják a jövőbeni orvosi költségeket, és nemsokára el is fogják érni a 100.000 dolláros célt, hiszen már több mint 80.000 dollárt adakoztak a jólelkű emberek.

fghdfgsdgs1

 

Oszd meg Laura és Jon történetét, hiszen ez a kitartó feleség tiszteletet érdemel. Fohászkodjunk Jon javulásáért!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: buzzblog.eu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial