Blogolunk / Egészség / Érdekesség / Tippek

Rick Simpson szerint alternatív kemo, a füvészet szerint, minden bajra enyhülést adó gyógyír. Tudtad, hogy ez a kender? (+VIDEO)

tjtfghjdthdfhdfd

Hirdetés

loading...

A kendert a füvészkönyvekben gyakran említették úgy, mint minden bajra enyhülést adó gyógyírt. Néhány országban és az USA-ban 1937-ig gyógyszertári legális szerként lehetett kapni, mint idegnyugtató szert. Mai napig folynak a viták a gyógyászati célú alkalmazás legalizálásának ügyében, mivel számos tény és kutatási eredmény bizonyítja, hogy a cannabis alkalmas gyógyászati kezelésekre, például szklerozis multiplexes betegség fájdalmainak, görcseinek, merevségének enyhítésére, rákos betegek kemoterápiás kezelés mellékhatásainak enyhítésére, hatóanyaga szemidegvédő hatással rendelkezik, csökkenti a glaukómás betegek esetében a vakság megelőzését.

Mára a használata mellett érvelők elérték, hogy az USA 12 államában engedélyezzék orvosi célú használatát, de kiterjesztését még mindig folyamatos viták kísérik.


Rick Simpson annak szenteli életét, hogy saját készítésű, természetes kender olajával segítsen a szenvedő betegeken. Többszörösen bizonyította, hogy hatékonyan tud segíteni a rákos betegeken. 2003-ban saját magát is kigyógyította egy áttétes bőrrákból és azóta igyekszik terjeszteni ennek jó hírét. Sikeresen kezelt már több mint 5000 beteget, ennek ellenére mégis rengeteg az ellenzés és a támogatás hiánya. Egyetlen célja a segítség, hogy mindenki ismerje a titkát. Mondja:


“Azt akarom, hogy az emberek tudják, hogyan kell gyógyítani magukat.”

Hirdetés

loading...


Találtunk közismert videomegosztó portálon kisfilmet is arról, hogyan készíthető el otthon a gyógyító kender olaj, lépésről-lépésre. Ezt nem feltétlen ajánlatos kipróbálni, nehogy meggyűljön a bajunk a törvénnyel, de aki érintett a témában, hisz benne, vagy épp ellenkezőleg, nem hiszi, annak érdemes megnézni. Minket meggyőzött Rick és a többi boldog ember, akin már segített. Hiszen Rick nem kizárólag csak rákos betegeket gyógyított már, hanem az AIDS, az arthritis, szklerózis multiplex, diabétesz, leukémia, Crohn-kór, depresszió, csontritkulás, pszoriázis, álmatlanság, glaukóma, asztma, égési sérültek fájdalmai, migrén, krónikus fájdalmak és mutáns sejtek, mint (polipok, szemölcsök, daganatok) áldozatain is.

444444thdfhdfd
Úgy véli, hogy a szájon át szedett kender olaj elpusztítja a rákos sejtek a szervezetben. Átveszi az uralmat a rákos sejtek felett és gyógyítja, megelőzi kialakulásukat.


Ez az egyik legtermészetesebb formája a kemoterápiának és sok jóváhagyott, vényre kapható, borzalmas mellékhatásokkal teli gyógyszerekkel szemben, ennek 3 fő mellékhatása lehet, mint éhség, boldogság, álmosság. Jól hangzik, ugye? Felhívja a figyelmet arra is, hogy a cannabistól még soha, semmilyen formában, senki nem halt bele. Rick állítja, hogy a kender olaj regenerálja a létfontosságú szerveket, és nem ritka, hogy az emberek, úgy érzik jó közérzetük, vitalitásuk visszatért, 20-30 évvel fiatalabbak lettek.

Törvény ide vagy oda, ha ez működik akkor egy csoda!

MAGYAR FELIRATOS VIDEO:

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások