Történet

Rettenetes sérüléseket okozott a fiúnál egy olyan hétköznapi tárgy, amit szinte mindenki használ!

dhdfhfdhdfhds

Hirdetés

loading...

A 16 éves ausztrál fiú, Bradley, imád motorozni, minden szabad percét ezzel tölti. Ám a legutolsó száguldás kis híján az életébe került.

Ha teheti, otthon, a szülei farmjánál felállított pályán is gyakorol, hogy minél jobb motoros váljon belőle. Ám a legutolsó száguldás kis híján az életébe került.

Nagyot bukott motorjával, és esés közben belehajtott a közeli drótkerítésbe, ahonnan nem tudott szabadulni. Eltörött a lába, de ez csak a kisebbik baj volt.

Bradley ugyanis motorozás közben mindig zenét hallgatott, fülhallgatót dugott a fülébe. Ám az esés következtében a fülhallgató belegabalyodott a kerítésbe, és olyan szorosan a fiú nyakára tekeredett, hogy nem múlott sokon, hogy mindez az életébe került.

Rettenetesek a sérülés nyomai, a fülhallgatón is jól látszik, melyik része tekeredett a fiú nyaka köré:

Hirdetés

loading...

rzrdsfzhrszhwstgzsdg

dhfdfhdfhsdfhs-5

Szerencsére a szülők a közelben voltak, és idejében mentőt hívtak. A fiú és családja azóta igyekszik minden fiatal figyelmét felhívni a motorozás vagy kerékpározás közbeni zenehallgatás veszélyeire. Nem csak azért, mert így nem lehet hallani a közeledő járműveket, de maga a fülhallgató is veszélyt jelenthet egy baleset során.

Jó lenne, ha ezt Magyarországon is minél több ember tudná!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: tudnodkell.info

Facebook Hozzászólások