Blogolunk / Recept

ŐSZESTI CSEMEGÉK

Mindenki tisztában van vele, hogy a napi vitamin szükségletünk egy részét, zöldség és gyümölcs fogyasztással vihetjük szervezetünkbe. A nyers és párolt zöldségeken felül, fogyaszthatod a szezonális kínálatot sülve, pici olajjal, fűszerekkel,enyhén rákaramellizálva a tepsire.

14938068_10202490589582316_163636182_n

Nincs más teendőd, mint kedvenceidet (pl. édes burgonya, gyökér zöldségek, hagyományos burgonya, birs alma, cékla, hagyma..) nagyobb darabokra aprítva a tepsibe dobálod és ízlés szerint fűszerezve, olajjal meglocsolva betolod a sütőbe. A hosszúra nyúlt sötét esték vitamin és rostdús, meleg csemegéje lehet, de tálalhatod köretként húsok, halak mellé is vagy pürét is pépesíthetsz belőle.

14914834_10202490589502314_854472378_n

Tipp: ha marad a sült zöldségkavalkádból, dinsztelt hagymával és tejszínnel felöntve, felforralva, másnap krémlevesként is tálalhatod.
Jó étvágyat hozzá vagy leginkább egészségünkre!

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial