Hirdetés

Recept

Nem tudta mit készítsen ebédre – talált otthon egy kis burgonyát és sajtot – a gyerekek kedvence lett

hdfhdf3

Hirdetés

loading...

Önmagában is nagyon ízletes, de akár főzelékek mellé is kínálhatjuk. A burgonyás masszába tetszés szerint fokhagymát is tehetünk, különböző fűszerekkel ízesíthetjük. Könnyen elkészíthető és fenséges íze van!

 

Hozzávalók:
  • 5 közepes méretű főtt burgonya
  • 2 tojás
  • 100 g zsemlemorzsa
  • 100 g sajt
  • 3 evőkanál liszt
  • olaj
  • bors

Elkészítés:

A burgonyát sós vízben megfőzzük és pépesítjük, fűszerezzük és hozzáadjuk a lisztet.

dfhgdfhdg1

A sajtot szeletekre vágjuk.

Hirdetés

loading...

 

ghdfghdgt2

A tojásokat felverjük. A burgonyás masszából vizes kézzel kroketteket formálunk, a közepükbe egy szelet sajtot teszünk. A megformázott burgonyás finomságokat a felvert tojásba, majd a zsemlemorzsába mártjuk és forró olajban kisütjük.

hdfhdf3

Jó étvágyat!

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Itt tudod kedvelni és megosztani a bejegyzést:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial