Érdekesség

Kúra a piramis vizével!

kura-piramis-vizevel-500x376

Hirdetés

loading...

A piramisok hatásairól mindenki hallott már. Röviden bármilyen piramis forma, megváltoztatja az energiákat, lehet pozitív, vagy negatív attól függően, milyen környezetben van.

A vizet energetizálhatjuk, mivel a testünk nagy része vízből áll, ezért nem mindegy mit is iszunk. Egy kis piramis, mint ami a képen is van elégséges ahhoz, hogy megváltoztassuk a víz energiáját, de akár élelmiszereket is tartósíthatunk így. A piramisokat több mint 4000 évvel ezelőtt építették az egyiptomiakat. Többek szerint az ételek tárolására is használták.

A piramis vize kúra

Hirdetés

loading...

A piramis vizét akármikor lehet fogyasztani. Fontos, hogy soha nem szabad megfőzni, mert akkor elveszíti jótékony hatásait. A kúra nem tarthat tovább 14 napnál. Ezt követően két hét szünetet kell tartani és újra lehet kezdeni. A piramisvíz hatásait már az első napon lehet érzékelni, javul az étvágy, az anyagcsere is jobban fog működni, nem fogod kívánni az egészségtelen ételeket.

A piramis vizét több online oldalon meg lehet vásárolni. Egyesek szerint el is lehet készíteni, csak egy piramis formára van szükség, alá kell tenni a vizet, amit a következő nap el akar fogyasztani az illető. Néhány órán át ott kell lennie a víznek. A piramis formát békés környezetben kell tartani.

Forrás: ketkes.com

Facebook Hozzászólások