Blogolunk / Egészség / Tippek

EZ HIHETETLEN! Használd ezt a köldöködön, és egyből leküzdheted a megfázást, a köhögést, és a menstruációs fájdalmakat!

erurgtjkitzhkzuktjd

Hirdetés

loading...

Néhány hagyományos gyógyító jogorvoslat zavarba ejtő lehet, és néha egyik sem olyan, ami valóban segít. Ebben a cikkben leírt megoldás több egészségügyi problémára is megoldást nyújthat.

Segít leküzdeni az influenzát, megfázást, a hurutos köhögést, a menstruációs és hasi fájdalmakat az 50% alkohol segítségével.

Nem kell mást tenned, csak áztass egy vattát körülbelül két evőkanál 50% -os alkoholba, és tedd ezt az átitatott vattát a köldöködbe.

Próbálja ki ezt a gyógymódot és azonnal nyugodt leszel, és minden fájdalmad elfog tűnni. Ez egy nagyon hatásos hagyományos kezelés. Kitűnően alkalmazható izomfájdalmakra és görcsökre.

Ez a megoldás sokkal jobb, mint a hagyományos orvosi kezelés, mert nincsenek mellékhatásai.

Amikor kínoz, az influenza vagy a megfázás csak annyit kell tenned, hogy áztass egy vattacsomót 50%-os alkoholba, majd nyomd ki a felesleges alkoholt, és után tedd a vattát a köldöködre.Annak érdekében, hogy ne essen le, győződjön meg róla, hogy elég nagy-e és ragaszd le egy műanyag zacskóval vagy ruhával.

Hirdetés

loading...

 

jfgjfgjgfjdjdg

Ha azt szeretnéd, hogy azonnali enyhülést hozzon a menstruációs és a hasi fájdalmakra csak annyit kell tenned, hogy enyhén nyomd a köldök az alkohollal átitatott vattával.Úgy próbáld enyhíteni a menstruációs fájdalmat, hogy feküdj a hátadon, és óvatosan nyomd a köldöködre az alkohollal átitatott vattát. Ha nem kényelmes, akkor kérj segítséget, valakitől.

Ha gyorsan szeretnéd, sokkal jobban érzi magad, és vágysz a tartós megkönnyebbülésre, mellékhatások nélkül akkor ezt a módszert neked találták ki.

Próbálja ki még ma, és meglásd, azonnal enyhíti majd a megfázásos tüneteket, az influenzát, a köhögést, és a hasi fájdalmakat!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások