Hirdetés

Egészség / Történet

Elárulok valamit .. az egészségügyben nem csak orvosok és nővérek dolgoznak

Floor care and cleaning services with washing mop in sterile factory or clean hospital

Hirdetés

loading...

Kezdjük, mikor bemenne, mondjuk egy kórházba, láthatja, hogy valaki eltakarította a szemetet, levelet, havat stb., elhalad a portaszolgálat mellett, jelentkezik a betegfelvételnél, kap egy „papírt”, talán hívnak egy betegszállítót, hogy elvigye egy vizsgálatra vagy a megjelölt osztályra, bemennek egy liftbe, és érkezés után várakozik egy kicsit, észreveszi, hogy működik a fűtés, nyáron a hűtés, szellőzés, fel van mosva a folyosó, hopp vigyázat, lábakat behúzni, érkezik a tiszta ágyneműt szállító kocsi, később az ebédszállító konténer, jön egy szerelő a létrájával, ezután találkoznak először a nővérrel.

Odairányítják egy ágyhoz, már időszerű WC-re menni, megteheti, van, működik, kezet szeretne mosni, megteheti, jé, hiszen működik a világítás is, ez is jó. A megfelelő adminisztráció után megérkezik a raktárból a gyógyszer, most viszik a szobatársat műteni, jé, gurul az ágy, éppen hogy kimennek az asztalosok, akik a leszakadt szekrényajtót javították meg, bejönnek a festők, hogy a tegnapi csempézés nyomait eltüntessék.És akkor jött a doktor.

Kikről beszélek ? Azokról akik nem egészségÜGYI, hanem egészségÜGYBEN dolgozók.
Adminisztrátorok, konyhások, mosodások, raktárosok, műszakiak stb.
Minden rendelkezésünkre álló eszközzel, anyaggal szolgáljuk az eü. működését.

Nélkülük nem működik a kórház vagy az egészségügy.
Mondják meg, kedves Betegek, nővérek, orvosok, szükséges a mi munkánk ?
És az eü-ben dolgozók családtagjainak és rokonaiknak is van véleménye ?

Hirdetés

loading...

Miért írtam, hogy TITOK ? hát azért, mert nem tudnak a létezésünkről, sem a kormányban sem a vezetőink sem az érdekképviseletünk, ha béremelésről kell dönteni, nem létezünk ! Nem abból áll az eü. vesztesége, hogy az eü-ben dolgozók bére „megfelelő”, pláne, hogy vonzó lenne, sőt, elvettek tőlünk, a minket ért veszteség valahol jelentkezik, csak láthatatlanul.

Az, hogy minket nem vesznek figyelembe, ugyanúgy veszélyezteti a betegellátást. (részletezzem ? képzeljen el egy takarítás, világítás, víz, fűtés, mosás, étel, lift stb. nélküli kórházat)

Nem csak műtétekre van szükség.
No, ezt oszd meg, persze ha …

Forrás: Zoltán Fekete ketkes.com

Facebook Hozzászólások
Itt tudod kedvelni és megosztani a bejegyzést:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial