Színes

Az öt legjobb pasi a horoszkóp szerint? A párod benne van?

image0016

Hirdetés

loading...

Ebben a horoszkópban, amely csak és kizárólag NŐKNEK szól, megtudhatjátok milyen jellemvonások igazak kiszemelt pasira… A nők leginkább a kapcsolatra alkalmas pasikkal tudnak mit kezdeni, hát ők nincsenek sokan.

Milyen partner?
Milyen szerető?
Milyen az ő ideális párja?

A legjobbak:

Bika – Ragaszkodó

Milyen partner? A leghűségesebb és legragaszkodóbb valamennyi csillagjegy között. A legideálisabb “férjanyag”, bár sokszor túlságosan atyáskodó vagy makacs. Sokáig képes haragot tartani, vágya, hogy szeressen és hogy őt szeressék, elnyomva ezzel ellenséges indulatait.

Milyen szerető? Lassú és érzéki. Imádja a hosszú előjátékot, az érzelmes csókokat, a gyöngéd simogatást. Imádja a nőket, főleg azokat, akik a konyhában is megállják a helyüket.

Milyen az ideális párja? A békés Rák, a luxuskedvelő Mérleg és a nagy szexuális étvágyú Bak. Mindegyiküket elbűvöli a Bika figyelmessége és tetszési vágya.

Rák – Vadállat

Milyen partner? Családszerető, erősen kötődik a mamájához. Boldog, ha romantikus vacsorát készíthet, vagy családi fészket építhet. Gyűlöli a veszekedést. Ha gondjai támadnak, depressziós lesz, befelé fordul. Szerencsére ez gyorsan elmúlik.

Milyen szerető? Első látásra óvatos és szégyenlős, csak később derül ki, hogy valóságos vadállat az ágyban. Nem veszi sértésnek, ha a partnere nem mutat ugyanolyan érdeklődést a szex iránt, mint ő.

Milyen az ideális párja? A keménykezű Skorpió, a megértő Vízöntő és a figyelmes Halak, aki időben észreveszi, ha fel kell rázni férfit rossz hangulatából.

Mérleg – Úriember

Milyen partner? Mindig jól öltözött, szereti a hosszú távú kapcsolatokat, mégis nehezen kötelezi el magát. Intelligens és vonzó, döntésképtelensége mégis sok esetben próbára teheti a partner idegeit. Monogám, mégis inkább belesétál egy új no karjaiba, mintsem hogy tisztázza a konfliktusokat a partnerével.

Milyen szerető? Fejlett az esztétikai érzéke. Szereti, ha gyertya ég és halk zene szól a fürdőszobában, amikor közösen fürdenek. Tökéletes úriember az ágyban. Mindent kipróbál, de arra mindig ügyel, hogy a másik is jól érezze magát.

Milyen az ideális párja? Egy uralkodó Kos vagy egy kitartó Bika, esetleg egy szabados Vízöntő.

Szűz – Gátlásos

Milyen partner? Nem szeret beszélni az érzelmeiről. Munkájában a tökéletességre törekszik, ezért gyakran megfeledkezik a szórakozásról. Néha túlságosan óvatos és megfontolt, ám feltétlenül megbízható, hűséges és becsületes.

Milyen szerető? Kívülről hűvösnek hat, ám tele van gátlásokkal. Ha biztonságban érzi magát ahhoz, hogy átvegye az irányítást, sok kellemes meglepetéssel képes szolgálni.

Milyen az ideális párja? A realista Bika, a könnyed Nyilas, aki felvidítja, a hebrencs Hal, akit elbűvöl rendszeretete.

Skorpió – Féltékeny

Milyen partner? Igen szűkszavú. Szereti, ha o van a középpontban és onnan irányíthatja a partnerét. Gyanakvó, sokszor cinikus – gyakran megkérdőjelezi partnere hűségét. Titkon romantikus, minden vágya az, hogy a partnere állandóan bizonyítékokat szolgáltasson az iránta érzett vonzalmáról.

Milyen szerető? Nagy képzelőerővel megáldott, hébe-hóba durva, férfiasságára rendkívül büszke. Szereti az érzéki nőket, akik rajonganak a szexért. Egy ilyen társaságában kezes báránnyá válhat.

Milyen az ideális párja? Az ambiciózus Oroszlán, az erős Bak vagy egy kísérletező kedvű Hal, akinek nincsenek ellenére a pikánsabb elképzelések az ágyban.

És a többiek:

Kos – Türelmetlen

Milyen partner? Nem húzza az időt: gyakran első látásra szerelembe esik. Kapcsolataiban övé a vezető szerep, sokszor uralkodik partnerén, ugyanakkor gondoskodó és nagyvonalú. Állandóan kalandra és izgalomra vágyik, csábítja az újdonság varázsa. Hűtlenkedésének határt szab józansága, nem kockáztatja komoly kapcsolatát.

Hirdetés

loading...

Milyen szerető? Energikus és lelkes. Inkább jellemzik a heves és gyakori érzelmi kitörések, mint az állandó érzelmesség. Nagyon is érdekli a szex, ám nem o a leginkább kalandra éhes típus.

Milyen az ideális párja? Az izgalmakat, kalandokat kedvelő Ikrek vagy Oroszlán, aki szereti, ha kényeztetik az ágyban és azon kívül is, valamint a szeximádó Skorpió, aki a Kos férfihoz hasonlóan mindig készen áll a spontán szeretkezésre.

Ikrek – Humoros

Milyen partner? Kitűnő a humorérzéke és kommunikációs képességei. Csak akkor válassza ot, ha szeret anyáskodni, ha kedveli azt a férfit, aki a szíve mélyén nagyra nőtt gyerek. Egy biztos: sohasem fog unatkozni a szórakozást kedvelő és szórakoztató Ikrekkel.

Milyen szerető? Figyelme könnyen elkalandozik, szeretkezéskor csak a változatosság köti le. Szereti a szerepjátékokat. A beszédes Ikrek furcsamód csendes az ágyban. Szégyenlős ugyanis. Jobban szereti hallani a csábos, kéjes szavakat, mintsem mondani.

Milyen az ideális párja? A rendszerető Szűz, a nyugodt Mérleg és a könnyed Nyilas, aki hu társa a felhőtlen szórakozásban.

Oroszlán – Örökmozgó

Milyen partner? Jól titkolja, olykor önteltséggel, fölényeskedéssel leplezi, de az alapjában véve nagyon bizonytalan önmagában. Szívesen halmozza el partnerét bókokkal és drága ajándékokkal.

Milyen szerető? Tele van dinamizmussal. Szexuális étvágya és fantáziája hatalmas, és hasonló aktivitást vár el partnerétől is. Nagyra nőtt egója elvárja a szex előtti, közbeni és utáni kényeztetést és simogatást.

Milyen az ideális párja? Egy mohó Skorpió, egy elszánt Nyilas vagy a törekvő Bak, aki szeret sikeres, hozzá hasonlóan törekvő partnerrel mutatkozni.

Nyilas – Mulatságos

Milyen partner? Nem erőssége a hűség, ahhoz túlságosan is szereti a szabadságot. Imád bulizni, idegenkedik a rutintól. Nehéz bekötni a fejét, ha mégis sikerül, neje felkészülhet rá, hogy süket fülekre talál nála, ha a lakás vagy a megélhetés költségeiről beszélgetne vele.

Milyen szerető? Kísérletező kedvű, találékony a szerelemben. Szex közben vidám. Még akkor is nevet, ha valamilyen kellemetlen helyzet áll elű. Mulatságos és spontán – ebből a szempontból lekörözi valamennyi férfi társát.

Milyen az ideális párja? A kihívásokat imádó Kos, a könnyed Ikrek, esetleg a szigorú Szűz, aki képes kordában tartani őkelmét.

Bak – Önzetlen

Milyen partner? Leginkább a pénz és a pozíció vonzza. Abszolút munkaalkoholista, ezért nem csoda, ha párja elhanyagoltnak érzi magát mellette. Összeszedett és rendszerető. Állhatatos, hűséges társ lehet belőle.

Milyen szerető? Ha leküzdené szerénységét, bárkivel felvehetné a versenyt, mert egyébként önzetlen, megértő és gondoskodó partner. Nehezen fogalmazza meg szükségleteit és vágyait, ezért olyan benyomást kelt, mintha nem igazán érdekelné a szex.

Milyen az ideális párja? Egy anyagias Bika, mert értékeli törekvéseit, egy mély érzésű Rák, aki ráébreszti arra, hogy a pénz nem minden, vagy egy független Oroszlánhölgy, aki túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy észrevegye: párja mindennap késő éjszakáig dolgozik.

Vízöntő – Érzékeny

Milyen partner? Olyan, mint a legjobb barátnő. Figyelmes és érzékeny, megérti a no érzelmeit. Nem tesz szemrehányást, ha annak nincs kedve a szexhez. A hűség nagyon fontos számára.

Milyen szerető? Ugyanolyan boldogan bújik ágyba egy jó könyvvel, mint egy jó nővel. Általánosságban elmondható, hogy a szex terén is jobban értékeli az intellektuális erényeket, mint az egyszerű csábítási technikákat. Egy szellemes, okos no nagyobb csábítást jelent számára, mint egy mély dekoltázs.

Milyen az ideális párja? A forrófejű Kos, a pajkos Ikrek és a flörtölni imádó Szűz, aki képes lecsalogatni őt a szellemi magaslatokról.

Halak – Lepedőakrobata

Milyen partner? Úgy dongják körül a nők, mint a méhek a mézesbödönt. Nagyon figyelmes, de a házasságot túl riasztónak érzi. Nagy szívtipró, ezért a kifogást, hogy nem ér rá randevúzni, mert nagyon elfoglalt, fogadja kellő gyanakvással.

Milyen szerető? Semmin nem szabad meglepődni, amit javasol az ágyban. Még ha olykor szinte faragatlan módon teszi is. Biztos a dolgában, nem alaptalanul: sokat próbált, nagy lepedőakrobata.

Milyen az ideális párja? Egy anyáskodó Rák vagy egy hideg fejű Szűz, netán egy független Vízöntő, aki talán észre sem veszi gyakori köddé válásait.

-Misztikum-

Facebook Hozzászólások