Egészség / Tippek

A tudós több mint 60 éve már felfedezhette a rák gyógymódját? …és még mindig titkolják. Ezért!

dhfghfghgme

Hirdetés

loading...

Johanna Budwig, egy német tudós 1951-ben felfedezte a rák gyógymódját, de valószínűleg te még csak nem is hallottál róla. A tudóst 6 alkalommal jelölték Nobel-díjra , és 2 doktorátust szerzett, egyiket orvostanból a másikat gyógyszerészetből. Egész életét a rákos betegek gyógyításának szentelte, és a  90% -uk esetében sikereket ért el. Ezek a betegek mindenféle típusú rákban szenvedtek.

Természetes, nem mérgező összetevőket használt, amelyeknek nincs káros mellékhatása. Azonban a felfedezése nem volt nyereséges a gyógyszergyártók számára, ezért  a gyógymódot titokban tartották, és sokan közülünk még ma sem hallottunk a Budwig gyógymódról és csodálatos sikeréről.

“A rákra adok választ, de az amerikai orvosok nem fognak meghallani. Eljönnek, megfigyelik a módszereimet, és elismernek. Aztán különleges üzletet akarnak kötni, hogy megvegyék a hallgatásomat, és sok pénzt keressenek. Nem adom el a gyógymódot, ezért minden országban nemkívánt ember vagyok “- mondta Dr. Budwig.

A rákgyógyászat alapja a hazugság!

Nem szabadna meglepődnünk, hogy a gyógyszeripar ezeket a felfedezéseket ismeri és szemmel tartja, mert ha egy rák gyógymódot találnak fel, olyan anyagok segítségével, ami mindannyiunk számára elérhető, akkor hogyan tudnának meggazdagodni? Ez a legjövedelmezőbb betegség az emberiség történetében, és minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy így is maradhasson.

A rák szentháromsága

Mindannyian ki vagyunk téve a túlzott mértékű mérgeknek, a sugárzásnak és az elsavasodásnak (a mérgek, gyószerek és a rossz táplálkozás miatt), és ez a szemtháromság élteti a rákot. A rákos sejtek ilyen környezetben fejlődnek a legjobban. Amikor ez az állapot eléri a végső stádiumot, testünk savas lesz, és a vér oxigén felvételének és szállításának képessége jelentősen csökken. Egészséges ember vérének oxigénszintje 98 és 100 között van, míg a rákos betegeknél megdöbbentő 60, pulzusmérővel mérve.

Az oxigén hiánya a rákos páciens vérében olyan hulladékokkal kerül helyettesítésre, mint a szén-dioxid. Ez oxigénhiányhoz és a tumorok kialakulásához valamint a sejtek mutációjához vezet. A sejtek azért mutálódnak, hogy ilyen körülmények közt mégis energiát nyerjenek a cukor feldolgozásának folyamatához. Ez a biokémiai szempontból “tiszta” folyamat, és a fermentációs hulladéktermékek, amelyek felszaporodnak a szövetekben, még nagyobb toxicitást okoznak. Ez még inkább savassághoz és a sejtek oxigénhiányához vezet. Mindez elkerülhetetlenül okozza a rákos sejtek elszaporodását. Ezek az állítások nem kitalációk, hanem valódi tudományos meggyőződésen alapulnak, és a Nobel-díjas 1932-ben, Dr. Otto Warburg bizonyította be.

A rák elleni küzdelem legfontosabb eszköze az oxigén, és Dr. Budwig követi ezt az elvet. Az ő protokollja magában foglalja az oxigénellátás növelését és a test pH-szintjének lúgos állapotba állítását, és sokkal eredményesebb, mint bármely más kezelés. Miután sikerült lúgos környezetet teremteni a szervezetünkben, vérünket oxigénnel pumpáljuk, ami a mutált ráksejtek kiéheztetéséhez és halálához vezet.

A Budwig protokoll a lenmagolaj és a túró keverékének használatán alapul. Azt is felismerte, hogy az úgynevezett “egészséges” diéták, a zsíroktól megfosztva, többet ártanak, mint használnak, Megszüntette az egészségtelen zsírokat és ételeket, amelyek csökkentik az oxigén szintjét, és az egészséges, gyógyító élelmiszerekre koncentrált. Kiemeli a napfény hatásának fontosságát, mivel ez a D3 természetes forrása – és megfelelő mennyiségben rákellenes vitamin.

A Budwig-féle rákellenes gyógymód

Hirdetés

loading...

Dr. Budwig gyógymódja két szakaszból áll. Az első szakasz természetes folyamat, ahol a túróban lévő szulfhidrilcsoportok és a lenmagolajban lévő telítetlen zsírsavakhoz kötődnek egymáshoz. Dr. Budwig úgy találta, hogy a szervezet a lenmagolajból a pontos mennyiségű Omega-3-t szintetizálja, amire a szervezetnek szüksége van. “Ezeknek a zsírsavaknak a hiányában a légzőszervek nem képesek működni, és a személy megfullad, még akkor is, ha oxigénben gazdag levegőt kap. Ezeknek a telítetlen zsírsavaknak a hiánya számos fontos funkciót hátráltat. Először is csökkenti a rendelkezésre álló oxigén felvételét. Nem tudunk túlélni levegő és élelmiszer nélkül; És ezek nélkül a zsírsavak nélkül sem tudunk túlélni. ” Az általa tervezett gyógymódot általában szájon át fogyasztották, de végstádiumú esetekben Dr. Budwig a lenmagolajat eném formában adagolta.

A Budwig-módszer második szakasza egy speciálisan tervezett étrend körül forog, amelyet legalább 6 hónapig kell követni.

A megoldás!

Keverjünk össze 1 evőkanál lenolajat és 2 evőkanál szerves, alacsony zsírtartalmú túrót 50 kg testsúlyonként. A dózist azonban az egyedi tünetek és a betegség súlyossága szerint kell beállítani.

Egy percig keverd a lenmagolajat és a túrót egy merülő keverővel, ne próbálkozzon manuálisan. Csak egy keverőgép adhatja meg a szükséges konzisztenciát. Ezután egy csésze kávéhéjba néhány evőkanál barna vagy aranyfehér magot kell darálni egy percig, hogy egy levegős, port kapjunk. Öntsük a keveréket egy tálba, és adjunk hozzá olaj- és túró keveréket. Mindent össze kell keverni egy fakanállal (nem fém), amíg össze nem keveredik teljesen. Vegyük be a gyógyszert naponta egyszer!

A táplálkozás és további tippek!

  • Mindenképp gondoskodj az elegendő mennyiségű napsütésről. Az elme és a test gyógyulásának ösztönzése érdekében;
  •  Csak tisztított vizet igyál a kúra alatt;
  • Iktasd ki a húst, a cukrot és az állati zsírt a táplálkozásodból;
  • Az elkészítést követően azonnal el kell fogyasztani az ételt;
  • Távolíts el minden előre elkészített ételt az étrendedből;
  • Frissen őrölt lenmagot 15 percen belül el kell fogyasztani;
  • Csak friss és bio gyümölcsöket és zöldségeket fogyassz;
  • Keverjük a túrót és a lenmagolajat 2: 1 arányban, és keverjük össze, amíg teljesen sűrű pépet nem kapunk;
  • Ne adjunk hozzá más összetevőket, amíg teljesen össze nem kevertük;
  • Ne fogyassz más gyógyszert a kúra alatt.

Budwig könyvei

Ahogy már említettük, Dr. Budwig hat könyvet írt a témában:

Az olajfehérje-szakácskönyve (Öl-Eiweiß-Kost) Sensei Verlag (2000)
Rák – A probléma és a megoldás (Krebs Das Problem und die Lösung) Sensei Verlag (1999)
A lenolaj, mint valódi segítség az arthritis, a szívinfarktus, a rák és egyéb betegségek ellen (Fette als wahre Hilfe gegen Arteriosklerose, Herzinfarkt, Krebs) 1972

És alább egy videó az angolul tudóknak:

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: aztbeszelik.com
Facebook Hozzászólások
Itt tudod kedvelni és megosztani a bejegyzést:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial