Hirdetés

Blogolunk / Egészség / Tippek

A gázok és a puffadás megszűnhet percek alatt ha ezt a pontot nyomod

111fjdfhdf

Hirdetés

loading...

A felfúvódás és a székrekedés igazán kellemetlen tud lenni és gyakran igen nehéz a tünetek enyhítése. Az ősi kínai orvoslás szerint van egy azonnali megoldás. Egy perc után megszünteti a kellemetlen tüneteket.

A varázsszó nem más, mint az 5000 éves akupunktúra.

Az akupunktúra bizonyos, meghatározott testfelszínhez közeli területek, pontok mechanikus ingerlése, amelynek létezése a hagyományos kínai orvoslás egyik szakterületeként vált ismertté. Bár a hagyományos kínai szakirodalom korábban nem említhette a beavatkozásoknak élettani hátterét, újabban kiterjedt kutatások folynak mind Keleten, mind Nyugaton a hatásmechanizmus alapjaival, a szerteágazó élettani hatások magyarázatával kapcsolatban.

Hirdetés

loading...

Az akupunktúra tökéletes megoldást nyújt a kellemetlen helyzetekben, mikor puffadás vagy székrekedés gyötör. Az egészséges étkezés és a diéta gyakran tartalmaz olyan élelmiszereket, amiknek a kellemetlen mellékhatása, hogy az ember felfújódik. Ez gyakran nem csak kínos, de igen fájdalmas is tud lenni. Ezzel, a módszerrel 1 perc alatt könnyíthetsz a fájdalmakon.

zighjfghfjg

A köldököd mindkét oldalán mérj ki két ujjnyit, és ezt a két pontot kezd el erőteljesen nyomni 1 percen keresztül. A gyakorlat elvégezhető ülve, állva, vagy akár fekve is. Ha olyan a szituáció nyugodtan kérhetsz segítséget barátodtól, vagy barátnődtől is. De a gyakorlat teljesen egyedül is elvégezhető.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Itt tudod kedvelni és megosztani a bejegyzést:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial