Vicces

9 dolog, amit megtehetsz a megereszkedett mellek ellen!

e3-2

Hirdetés

loading...

Ki mondta, hogy nem lehet harcolni a lógó mellek ellen? Ha semmilyen folyadék, krém, testmozgás nem segít, annak ellenére, hogy már rengeteg erőfeszítést megtettél, akkor azt tanácsoljuk, hogy próbáld ki ezt a 9 egyszerű tippet, ami biztosan segíteni fog, a helyzet javításában. És ha nem segít, akkor legalább nevetni fogsz egyet. Végtére is, a humor a legjobb orvosság mindenre.

1. Kösd oda a melledet  egy léggömhöz

Első pillantásra nevetségesnek tűnhet, de most tényleg. Mi rosszabb, mint a lógó mellek? Ezekkel is kell csinálni valamit!

e1-2

2. Melltámasz.

Ne csak fekvőtámaszt csinálj, hanem melltámaszt is, annak érdekében, hogy kezeljed az ereszkedett mellet. Mindenki tudja, hogy a mell azért ereszkedik meg, mert egyszerűen nem sportolunk eleget. Dolgoztasd meg a melled, és az eredmény sokáig fog tartani!

e2-2

3. Fogadj meg valakit, aki mindig megy mögötted és megtartja a melled! Megkérheted a személyt, hogy egyúttal mellmasszázst is végezzen.

e3-2

4. Szerezz be egy hasonló polcrendszert. Előnyös, mert melltartót sem kell viselned és hatásos módszer az ereszkedett mellek ellen.

e4-2

Hirdetés

loading...

5. Ne aludj hason, az oldaladon és a hátadon sem! Sehol ne aludj! Lehet, hogy alvás közben növekednek a mellek, ezért kerüld az alvást.

e5-2

6. Viselj melltartót mindig és mindenhol. Ne vedd le még zuhanyzás közben sem! Csak akkor vedd le a melltartót, ha szeretnéd, hogy a melled elérje a padlót.

e6-1b

7. Felejtsd el a futást, ugrálást, trambulint, sétálást és minden más mozgást. Ne csinálj semmit, ha az ereszkedett melleidet kezelni akarod! A lényeg, hogy mindig nyugodt légy és ne mozogj! Később a melleid meg fogják köszönni!

e7-1

8. Emeld mindig magasra a kezed! Azt mondják, hogy ez a leghatékonyabb gyakorlat az ereszkedett mellre. Ezután soha ne engedd le a kezed!

e8-1

9. Masszírozd meg a mellbimbódat madártollal. Ezzel a gyakorlattal a melled sokkal rugalmasabb lesz. Azt mondják, hogy a tyúknak a tolla a legjobb!

e9-1

És végül ne feledd, hogy a humor a legjobb orvosság, ami mindennek segít!

Forrás: buzzblog.eu

Facebook Hozzászólások