Érdekesség

5 mód, ahogy védőangyalod üzenni próbál neked! Mostantól halld meg az üzenetet!

Hirdetés

loading...

1. Egyre többet álmodsz

A meglepően élénk, színes, emlékezetes álmok mindig valamilyen üzenetet próbálnak közvetíteni, aminek a forrása belőled (a tudatalattidból) de nemcsak belülről, hanem az univerzumból is érkezhet. Ha meg akarod érteni az üzenetet, amit az angyalod küld, csak csendesedj el, és megkapod kérdéseidre a választ!

2.Hirtelen erősebben érzékelsz

Mintha mostanában élesebb lenne a látásod, a hallásod, a szaglásod, az ízlelésed vagy a tapintásod? Szerencsére, semmi olyant nem fogsz tapasztalni, ami felborítaná életedet – pont azért homályosak az első angyali jelek, hogy hozzájuk tudj szokni.

3. Furcsán viselkednek a szerkezetek

A műszaki cikkek roppant érzékenyek a szellemvilág jelenlétére. Ez annak tudható be, hogy az elektromágneses rezgések kölcsönhatásban vannak annak rezonanciájával.

Hirdetés

loading...

4. Egyszerűen „megérzel” dolgokat

Holtbiztos vagy olyan dolgokban, amikre ésszerű elmével egyszerűen nem kaphattad meg a választ. Ilyenkor természetesen az angyalok „jeleznek”. És igen, ahhoz is van elég hatalmuk, hogy melletted álljanak egy vizsga vagy állásinterjú idején.

5. Szinkronicitás kísér utadon

Ez az a jelenség, amikor töprengsz egy megoldhatatlan kérdésen, majd pár perccel később megjelenik előtted a válasz egy óriásplakáton vagy a tévében, esetleg egy könyv éppen ott nyílik ki előtted, ahol a sorok magukban rejtik az üzenetet, amire szükséged van. Az egyén és az angyalok egységét, az úgynevezett flow-élményt jelenti.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokblog.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial